KÉZMŰVES SZALÁMIS SZENDVICS 190G
775 Ft
Tésztája attól különleges, hogy kovász hozzáadásával készül. Különlegesen finom szalámival, frissen szedett loló salátával készül.
Neked készítjük | 24 óra múlva átvehető
- Saját laborban ellenőrzött gabona
- Hosszú kelesztési idő az egészségért
- Helyben készített töltelékek
- Ingyenes kiszállítás az átvételi pontra
A termékek GMO mentesek
Elkészítés:
A szendvicsek klimatizált helységben készülnek. A virsli 100C fölötti hőkezelést kap főzőlapon wokban. Az összetevők szakosítottan vannak tárolva felirattal ellátva a nyomon követhetőség érdekében. A hűtőhőmérsékleteket naponta kétszer ellenőrizzük A szendvicsek elkészülését követően a hűtőkamrába toljuk a szendvicseket az elszállításig. A kiszállítás hűtőboxokban történik.
A termék csomagolása:
A termék celofántasakban csomagoljuk.
Összetevők:
Ciabatta szendvicsalap[BL80 búzakenyér liszt, víz, étolaj, vákuumsó, élesztő [víz, saccharomyces cerevisiae] trappista sajt [pasztőrözött tehéntej, sajtkultúra, kalcium-klorid, tejoltó enzim, só] csemege vastagkolbász:[sertéshús, szalonna, étkezési só, fűszerek, dextróz, aroma, antioxidáns(nátrium-aszkorbát) sertésfehérje, fűszerkivonatok, színezék (kárminsav) tartósítószer(nátrium nitrit)starterkultúra.]
Kápia paprika, majonéz:[ Finomított napraforgó olaj, víz, cukor, ecet, mustár ( víz, ecet, mustármag, cukor, só) módosított keményítő, só, étkezési sav (tejsav), stabilizátor, teljes tojáspor, tartósítószer, antioxidáns, színezék ], 82%-os vaj, salátalevél
Allergének:
- Mustár és abból készült termékek
- Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut- búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek
- Tojásból és abból készült termékek
- Tej és abból készült termékek
Tápérték:
Tápérték tartalom 100 g termékben: |
|
Energiatartalom |
1845Kj |
443Kcal |
|
Zsír, |
31,0g |
ebből telített zsírsav |
15,0g |
Szénhidrát, |
32,0g |
ebből cukor |
1,1g |
Rost |
1,4g |
Fehérje |
7,7g |
Só |
1,5g |
Hasznos információk a rendelés folyamatáról. A címekre kattintva nyílik.